Bescherm uw eigendom met de beveiligingssystemen van Datasec

Heeft u nood aan videobewaking in Schepdaal, Asse of omstreken? Vertrouw dan op Datasec. Dit team van gespecialiseerde professionals op het gebied van camerabewaking helpt u om uw woning, onderneming of gebouw te beveiligen door middel van visuele beveiligingssystemen. En het werkt! Het afschrikkende effect van dergelijke systemen is bewezen: 85% van de dieven verlaten de locatie bij het opmerken van een alarm of videobewakingssysteem. Datasec installeert bewakingssystemen in heel België.

Camerabewaking

Met een camerabewaking houdt u steeds een oogje in het zeil. De camera’s van Datasec kunnen in het donker filmen met nachtvisie. Het team van Datasec heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van dergelijke videobewaking in Schepdaal of Asse. Zij weten precies waar de camera het best hangt en welke materialen het meest geschikt zijn.

Alarmsystemen

De missie van Datasec is duidelijk: uw eigendom beveiligen. Een efficiënt alarmsysteem is daarbij cruciaal. Datasec heeft een zeer uitgebreide keuze aan alarmsystemen. Het team helpt u om door het bos de bomen te zien en staat u bij met efficiënte raad en professionele daad.

 

Toegangscontrole

Met de toegangscontroles van Datasec vervangt u sleutels door badges of tags. U laat enkel binnen wie hiervoor geautoriseerd is. Ideaal voor bedrijven.

Contact

Elk project en elke klant is uniek. Neem dus zeker contact op met Datasec om de beste bewakingsoplossing voor uw gebouw te vinden. Datasec biedt u graag meer inlichtingen aan. Vraag dus gerust naar een gratis offerte. U kunt ook steeds een kijkje nemen naar enkele projecten van tevreden klanten.