A- A A+

Datasec : Professionals van beveiliging in België

 

Ons team van gespecialiseerde professionals op het gebied van videobewaking verplaatst zich in heel België voor hun installaties

 

Videobewaking, alarmsystemen en toegangscontrole, de geplaatste systemen zijn kwalitatief, en geven u de mogelijkheid de locaties live te bekijken via het internet of langdurige opnames uit te voeren.

 

Het plaatsen van een alarmsysteem en/of videobewakingsysteem in uw professionele werkomgeving of uw huis werken afschrikkend naar inbrekers toe en geven u een schenken u een rustiger gemoed.

 

Onze Missie

Onze missie bestaat eruit u te helpen uw woning, uw winkel, uw restaurant, uw onderneming of elk ander type van gebouw te beveiligen door middel van onze visuele beveiligingssytemen.

Het afschrikkend effect van dergelijke systemen is bewezen: 85% van de criminelen verlaten de locatie bij het opmerken van een alarm of videobewakingsysteem.

 

Flexibiliteit

Elk project en elke klant is uniek. Wij kiezen de meest effectieve middelen uit om u een aangepaste offerte op te maken.

Ons team heeft de oplossing die voldoet aan uw noden!

 

Neem het heft in handen

Elke dag, worden er in België gemiddeld 275 inbraken geteld. Waarom hiervan het slachtoffer worden? Laat ons dit risico verminderen en vraag uw gratis offerte aan !

 

Aarzel niet ons te contacteren voor meer inlichtingen.

 

 

 

 

Contacteer-ons

Datasec BVBA 

Erkende Beveiligingsonderneming: 20.1849.07

 

Maatschappelijke zetel: Ninoofsesteenweg 398 bus 001 1700 Dilbeek

Phone: +32 (0)2/478.35.45

E-mail: info@datasec.be

SCHEPDAAL - ASSE

Nieuwsbrief